Kegelen

In de kelder van 't Witte Huys zijn 4 kegelbanen gerealiseerd. De kegelbanen zijn volledig geautomatiseerd en tevens gekeurd voor Nederlandse toernooien. Ze staan ter beschikking aan diverse kegelclubs in de regio maar kunnen ook voor recreatieve doeleinden worden gebruikt.

Vrije inloop 

Elke eerste vrijdag van de maand (van 6 maart tot en met 1 mei 2020) is er bij De Kelder een vrije inloop om te komen kegelen. Of je nou wel of geen kegelaar bent, wel of geen ervaring hebt, iedereen is welkom om langs te komen!

U kunt op deze inloop middagen van 13:30 uur tot 15:30 uur komen kegelen voor een speciaal tarief van €3,- p.p.

Uiteraard staan wij voor u klaar om u van een lekker drankje en hapje te voorzien. 

Prijzen

De prijs voor recreatief kegelen is €16,- per baan per uur. Wij raden voor uw eigen plezier aan om met maximaal 8 personen gebruik te maken van een baan.

Live scores

Uw kegelscores live volgen vanuit de hele wereld? Dat kan! Bij 't Witte Huys worden de scores in realtime doorgestuurd naar onze online server. U kunt daardoor op elk moment meekijken met wedstrijden die op die dag worden gespeeld. Kijk hiervoor op de pagina kegelscores.

Scores uit het archief

De kegelscores bij 't Witte Huys worden ook na de live wedstrijd behouden op onze website. U kunt dus te allen tijde de uitslagen van diverse toernooien bekijken. Kijk op de pagina toernooien voor alle toernooien.

Hou mijn scores maar privé!

Ook dat is geen enkel probleem. U heeft de keuze om uw wedstrijden alleen lokaal bij 'De Kelder' op te slaan of dat er ook een kopie naar onze online server wordt verstuurd.

Interesse?

Neem dan gerust contact met ons op!