Over ons

Aan de Lochemseweg 3 zit een groot horecapand met meerdere horecagelegenheden. Het kegelbanencentrum 'De Kelder' is sinds 2019 geopend en is een ideale locatie voor kegeltoernooien en feestjes. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de snackbar de luxe van ’t Witte Huys, aan de voorzijde van het pand.

Er komt een groot snackrestaurant met bestelzuil, een terras, een ijssalon en een take away, tevens met bezorgservice. Je kan hier genieten van allerlei nieuwe gerechten, waaronder ook bewuste en vegan variaties. Ook kan je hier terecht voor een frisse salade, een luxe ijscoupe, plate service, een belegd broodje of een goede kop koffie met wat lekkers.

Ondertussen wordt er nog hard gewerkt aan de achterzijde van het pand, waar een grote feestzaal in gerealiseerd wordt die ook in kleinere zalen opgedeeld kan worden. In de feestzaal komen 3 bars, speciale verlichting en is er plek voor zo’n 500 man. Naast een feestlocatie voor besloten feestjes, zoals bruiloften of verjaardagen, zullen hier ook regelmatig gezellige avonden worden georganiseerd met livemuziek in allerlei genres en voor alle leeftijden.

Vroeger stond het pand van 't Witte Huys bekend als HJ, vernoemd naar de toenmalige eigenaar Hendrik-Jan Hargeerds. Vele jaren bevonden zich in de kelder kegelbanen waar de Borculose kegelverenigingen actief kegelden.

Eind 2017 is het pand overgenomen door Beerten Groep. Nadat het vele jaren heeft leeggestaan heeft Beerten Groep het pand weer nieuw leven ingeblazen. Naast een nieuw aangebouwde entree met toiletvoorzieningen, is ook 'De Kelder' in 2019 weer in glorie hersteld met 4 moderne kegelbanen en een bar.

Kijk op onze nieuws pagina of houd onze Facebook pagina in de gaten voor de nieuwste ontwikkelingen.